петък, 18 декември 2009 г.

Коледни картички-малко идеи,много любов



В навечерието сме на Рождество-един от най- светлите християнски празници.Подготвяме се дълго.И сме в очакване.Особено децата.С трепет и вълнения жадуват да дойде Коледа,снежна и пълна с изненади.
У дома си имаме малка традиция в последните години- правим сами поздравителните картички.С моите момчета стоим с часове в магазините за художествени материали,където има огромно разнообразие от хартии и декорации за празника.Трудно е да изберем само няколко неща от изобилстващите изкушения-всевъзможни малки снежинки, камбанки,ангелчета,звездички...





Със специалните декоративни перфоратори пада голяма игра.







Част от вълшебството на празника е в това да умееш да си го създадеш сам,независимо от всичко което се случва.Нашият започна с подготовката на картичките за Коледа-семпли,но правени от моите деца за моите близки,часове в които рязахме цветни хартии,лепихме снежинки и дядо коледовци,връзвахме сатенени ленти и се забавлявахме...
В очакване на Рождество!
Светло Рождество!




3 коментара:

  1. Ей Клара, напълни ми душицата с тези прекрасни картички :) Аз за свещи съм се наточила! Утре или вдругиден вечер :) Весел празник на Всички ви :)

    ОтговорИзтриване
  2. zlatushi, Благодаря ти!Свещи,картички или сладки-всичко създава неповторима празничност!Весела Коледа и на теб!

    ОтговорИзтриване
  3. Mnogo sa krasivi, s tezi preforatori stava vulshebno, as sushti gi ispozvam moite. Daje kartichka samo ot tvurd list, i edna kambanka ili snejinka, i resultatat e krasiv.

    ОтговорИзтриване

Related Posts with Thumbnails